AgendaWat is er te doen?

Agenda

15May

Stakeholdersbijeenkomst voor de Herbezinning Mestbeleid

Heeft u een goed idee voor de Herbezinning Mestbeleid? Het projectteam heeft de afgelopen tijd gezien dat verschillende stakeholders bezig zijn met het opstellen van hun visie voor de herbezinning. Om deze organisaties een podium te bieden hun visies en initiatieven aan het Ministerie van LNV en elkaar te presenteren, organiseert het Ministerie van LNV een Stakeholdersbijeenkomst voor de Herbezinning Mestbeleid.

Woensdag 15 mei 2019, 13.00 - 17.00 uur

Veegenszaal, Ministerie LNV te Den Haag

Meer informatie en aanmelden

20Jun

Standhouders gezocht voor Biologische Velddag 2019: Toekomst en Techniek

Bedrijven, onderzoeksinstellingen en organisaties kunnen zich aanmelden als standhouder voor de Biologische Velddag op 20 juni a.s. op de Broekemahoeve in Lelystad. De Biologische Velddag staat dit jaar in het teken van technische innovaties in de biologische sector. Allerlei soorten bedrijven in de biologische sector, van mechanisatie tot zaadveredeling en van onderzoek tot consultancy, demonstreren op de Velddag de technische innovaties. De ochtend start Agrifirm met een symposium gericht op de veehouderij. Met een lunch en rondgang sluiten deze bezoekers aan bij de BioVelddag. Bedrijven kunnen zich aanmelden via www.biovelddag.nl

27Jun

MIND Netwerkevent 2019

STAD OF LAND, EEN KWESTIE VAN PERSPECTIEF!
Donderdag 27 juni | 10.00 – 16.00 uur

Midden-Delfland heeft veel te bieden aan de stad. De stad andersom ook aan Midden-Delfland.  Waar je ook staat in Midden-Delfland, de stad is altijd zichtbaar. En… voor de omliggende steden is Midden-Delfland een groene en stille binnentuin. Stad en (Delf)land samen; dat is nog eens een toekomstperspectief!

Perspectief op, voor en met elkaar. Daar gaan we mee aan de slag tijdens deze derde editie van het MIND event. “Om je buurman echt te begrijpen, moet je een mijl in zijn schoenen durven lopen.” Dat gaan we doen. De stedeling in de schoenen van de Midden-Delflander, de bestuurder in de schoenen van de boer en vice versa. Even een ander perspectief op Midden-Delfland, op elkaar, op toegevoegde waarde en op de toekomst. Wat hebben we elkaar te bieden?

Meer informatie en aanmelden

Copyright © NMZH